Ką gi, atėjo vasara. Manau visiems suprantama, kad vasara sėdėti prie kompiuterio, tai didžiausias savęs negerbimas koks tik gali būti
Todėl nusprendžiau pasitraukti iš šio žaidimo. Buvo malonu su kaikuriais pabendrauti, kaikuriems ragus įstatyti. Bet, kad ir kaip bebūtų, nesigailiu, kad tiek laiko praleidau čia, susipažinau su gan įdomiom asmenybėm. Kaikurios nelabai mandagios, bet vistiek įdomios.
Kaip komandos narys, budamas dar Žaidimo operatoriumi, atlikau tikrai nemažai darbo. Visi sako, ai čia ta administracija korumpuota tralialia, galiu užtikrinti visus, kad per visą laiką, kiek buvau Operatoriumi, nei karto neteko pastebėti kažkokių kitų Operatoriu nusižengimų taisyklėms. Budamas moderatoriumi, spėjau surengti vos vieną konkursą, turbūt, nes neilgai dirbau moderatoriumi. Manau mano konkursą kas nors iki galo daves. Tai tiek, apie mano buvimą čia. Buvo linksma žaisti.
Sudie KingsAge piliečiai, karžygiai ir karžygės. Tikiuosi Jūsų kovos tesis ir toliau, ir jos bus garbingos ir pergalingos. Sėkmės