O dar miegoti galima 180 dienu. Visisskas absurdas. Dvi dienas zais, dvi miegos. Pabandyk nagi pagauk tu toki zaideja. Juo labiau, kad per tas dvi dienas tiek defoprieis, kad tik alkunem ismust galesi.
Šiaip jie nėra kalti, nes suteikė informaciją. http://s1.kingsage.lt/game.php?village=8319&s=changelog
Palyginau, kas čia parašyta dėl naujo updeito ir kas UK serve tai viskas lygiai taip pat. GO ar kas kitas daugiau nieko negali žinoti ką sumastė žaidimo kūrėjai. Pasiskaitynėjau UK forume tai ten GO sakė, kad jie užklausė dėl šito dalyko ten kur reikia ir tikisi, kad greitai sutvarkys ar sumąstys geresnę išeitį.
Verčiau to, kad nustotumėt floodinti keliuose forumo skiltyse apie tą patį galėjote pasiskaitynėti užsienietiškuose forumuose.
P.S. Matyt mūsų GO atostogauja, jie jug žmonės, priešingai nei mes![]()
Na šiaip nežinau apie kokias šakalų partijas kalbi, bet tavo brolis turėtų ten ir priklausyti ir jis yra forumo moderatorius tai manau ir jis galėjo atsakyti į tą klausimą paieškojęs kituose forumuose.
Šiaip aš tai nesu įdomus, tiesiog nesu toks kaip tu kad laukčiau kol kas už mane sukramtys. Geriau mėnesį čia losi kol iš GO kas pasirodys ar geriau skirti 5 min užsienietiškam forume? Na jei ne tu moki užsieniečių kalbos tai manau iš tavo keių šimtų ally nariu kas nors mokės.
Ant žaidimų sąlygų man px, nes palieku serva![]()
) ir forumo moderatorius kiezinau tvarko foruma o ne iesko informacijos kitose forumose. Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH | © 2008 Gameforge Productions GmbH | Legal Notice